Räkna med ett nyförvärv!

Som ni alla redan vet så stack ju Marko Mihajlovic. På söndag stänger övergångsfönstret, och efter ett snack med Johan Sandahl så är jag rätt övertygad om att klubben presenterar ett nyförvärv under helgen.

– Vi är väldigt nära ett beslut där, säger Sandahl som dock inte garanterar något..

I övrigt har klubben nu gjort precis som jag hoppades på och dragit i gång jobbet med nästa års trupp i tid. Ofta brukar vi stå där i december med ett antal kontraktslösa spelare, men redan i dagarna skall snacket med spelare som Fredrik Wennebro (utgående kontrakt) vara planerat. Därtill jobbar Sandahl redan med att spetsa truppen inför säsongen 2014.

– Vi har varit i kontakt med spelare som spelat på högre nivå och kan balansera upp truppen lite. Vi har ett ungt och lovande lag, men söker rutin. Vi vill behålla den trupp vi har och spetsa, säger Sandahl.

Spännande att höra och oerhört glädjande att man redan nu tar tag i saker och ting. Så har det definitiv inte varit varje år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.