Ett tränarnamn för UIK?

Jocke Blomqvist har ju som bekant tackat för sig och kommer bara att träna UIK säsongen ut. När jag hörde det tänkte jag direkt på Örjan Andersson som ett alternativ. Det med sin förre lagkapten, Jens Sjöström, på sidan om. Fotbollsmässigt skiljer de sig inte åt nämnvärt då båda vill spela fotboll efter marken. Jag slog en signal och kollade om han var på väg in i hetluften igen.

– Det tror jag inte. Jag har inte funderat på saken faktiskt, och det finns väl inte mycket att fundera över heller (inga erbjudanden).

UIK?

– Det har jag inte hört något om.

Om det skulle dyka upp ett sådant samtal?

– Det tror jag inte är aktuellt.

Det tänkte jag att det kunde vara.

Jag vet faktiskt inte. Den dagen den sorgen höll jag på att säga. Skulle det komma ett sådant samtal så får jag väl fundera över det då. Jag har en heltid på fotbollsgymnasiet och trivs bra med det just nu.

 

På gymnasiet tränar han just nu spelare som exempelvis Lina Hurtig och Axel Fällman. Återstår att se om han tränar något lag kvällstid senare i vinter…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.