Vi tänker fira i helgen!

Det bränner till ordentligt i den lokala fotbollen i helgen.

I Division 3 gör Umedalen, Sandvik och Teg upp om ett avancemang i norra trean med tre omgångar kvar. Teg har på senare tid strulat till det ordentligt och bjudit in sina lokalkonkurrenter till en härlig slutspurt. För mig har Teg det bästa laget, men Sandviks höstform imponerar mer. Att som Sandvik kryssa borta mot Kiruna tyder inte på någon formdipp, och Infjärden kommer laget att slå hemma på söndag. Teg har dock fortfarande avgörandet i sina händer, och med Rahm och Nordell åter i truppen tror jag på dessa.

I mellersta trean möter Holmsund i helgen topplaget Östersund. Där blir det inga problem, och det osar allt mer Div 4 om den anrika klubben…

 

Så till helgens absoluta höjdpunkt. Avgörandet i Division 4 södra. Klassiska ”Dojan” har allt i sina egna händer och stora möjligheter att säkra en kvalplats mot norra fyrans segrare, Lycksele. En bedrift som klubben inte varit i närheten av på bra många år. Farliga IFK Umeå 2 står dock i vägen och bara väntar på att få förstöra festen. Som högst inblandad i Röbäck så planerar jag att fira i helgen. Avgörande blir vem som gör första målet, och om vi i Röbäck klarar av att hålla nerverna i skick. Sandåkern och Sörfors möts samtidigt på Älvdungens IP, och möjligheterna är därför stora att ett kryss räcker för Röbäck.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.