Highlights

Finns bilder från UFC:s 0-0-match mot Sirius på deras hemsida..

http://www.siriusfotboll.se/web/hem/

6 kommentarer

  1. oskar

    Snälla skriv nån gång om nåt annat än om UFC o ibland uik. börjar bli grymt tråkigt att läsa här, alternativt byt namn. !!!!!!!

    • Markus Isacson (inläggsförfattare)

      Håller med om att det varit lite lite UIK här, men då har jag skrivit betydligt mer UIK i tidningen i stället. Ekonomisnacket, Hurtig osv..

  2. Christer

    Undran…Vad händer på fotbollsfronten i V-Botten.Vem byter lag?vilket lag satsar uppåt i seriesystemet?Frågorna är många.Svaren är få….I min vildaste fantasi fanns detta scenario.Att ni/du som journalist SKALL ta reda på fakta,innan du/ni skriver eller kommenterar på/i blogg eller tidning med vad FAKTA är….Vad händer när jag/man kräver detta jo….DÅ TYSTNAS det ned informationen om och kring fotbollen i V-Botten ..OBS!! Fotboll i V-Botten ÄR MER ÄN Ufc och Uik.

  3. Daniel Kjell

    Hej Marcus.
    Ta detta inlägg som konstruktiv kretik, inget annat är menat.

    Jag har länge följt fotbollen som sker i Umeå både på planen och utanför. Jag har länge följt denna fotbollsblogg, iaf sett 4-5 år tillbaka. Jag har läst analytiska inlägg, kortare inlägg, intervjuer etc. Dessvärre får jag inte ut något av fotbollen som sker i Umeå genom att läsa den här bloggen längre. Är denna blogg enbart tänkt att skriva om UFC eller UIK? Det finns en enorm potential som jag dessvärre ser sjunka till botten i älven som rinner igenom staden. Jag har ingen aning om vad som händer med fotbollen i Umeå och då är väl det här en blogg som ska handla om? Hur sporten förhåller sig till sin utveckling i sin fulla utsträckning? Sportsliga som kulturella sammanhang, utvecklingsmetoder och resultat inom fotbollen. Jag vill läsa om fotbollen som sker i Umeå, i Umeås största lokaltidning där fotbollsblogg existerar. Finns inte tiden till det, engagemanget eller intresset så hoppas jag, och nästan vet, att det definitivt finns andra personer som kan tända detta eldfat och låta lågan brinnare ytterliggare…. Och kanske väcka intressen för fotbollen i Umeå. UFC och UIK händer och sker för att det finns lokala lag i denna region. Vi vill läsa om fotbollen i Umeå, om hela pusselbiten.

    • Markus Isacson (inläggsförfattare)

      Jag håller med om att denna blogg inte håller den nivå jag önskat att den skulle göra. Anledningen stavas helt enkelt brist på tid. Jobbar heltid, och försöker på något sätt att hålla igång denna så gott det går. Övriga bloggare har betalt för sitt arbete, medan jag gör detta på sidan om mina 100 procent på tidningen. Försöker att skapa mig tid då det går (som nu, eller efter avslutat skift), men det finns helt enkelt inte möjlighet att ringa runt till fotbolls-Umeå, eller för den delen åka runt på diverse matcher.
      Jag kan tycka att en fotbollsblogg (och för den delen även innebandyblogg) borde kunna prioriteras mer, men det ligger dessvärre inte på mitt bord.
      Tack för kritiken!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.