”Kan vara argast”

Mittfältseleganten Jonatan Lundberg har haft Jonas Wikström i IFK Umeå. Jag tog ett snack med honom om UIK:s nya tränare.

– Jonas är framförallt en bra person. Som tränare är han noggrann och har en riktig vinnarskalle. Efter match så är han den som klan vara argast efter en förlust. Men det är på ett bra sätt och jag gillar det. Det är inte så att han hyvlar av folk i paus, säger Lundberg och fortsätter:

– Jag förstod att han skulle gå uppåt, det förtjänar han.

Hur har ni spelat?

– 4-2-3-1-aktigt skulle jag säga. Han är en coach som vill spela boll. Jag skulle varken säga att han är en defensiv eller offensiv coach. Främst så är han noga:

– Det blir tungt att tappa honom. Det är absolut en av de bästa jag jobbat med.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.