Väntar på kontrakt

Johan Larsson spelade något så ovanligt (senaste året) som 90 minuter i helgen. Efter att ha ”famlat i mörkret” under fjolåret, tycks Larsson nu ha kommit till rätta med sina skadebekymmer. Nästa steg blir nu att (förhoppningsvis) också få ett kontrakt med klubben.

– Jag har inte fått något att ta ställning till, men vad jag förstår vill de ha kvar mig, säger Larsson som vill spela med klubben även kommande säsong.

Något annat erbjudande har han inte just nu.

– Inget konkret, säger Larsson.

Skriver Larsson på och klarar sig utan skador så börjar UFC 2014 se riktigt bra ut!

En eller två backar saknas dock. Klubben snackar med Luleå om backresen Simon Söderstrand, men det verkar dra ut en aning på tiden. Luleås sportchef säger sig ha kommit med ett bra erbjudande till UFC (utbildningsersättningen skall förhandlas), och väntar på ett svar från Sandahl. Fortsättning följer..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.