Svarar på kommentarer

Har varit bortrest under helgen och hade ett par intressanta kommentarer som förtjänar att besvaras i ett inlägg. Ni får kolla in förekommande inlägg för att läsa kommentarerna, här kommer svaren:

Signaturen Gnuson: Jobbade på artikel om samarbetet då jag i stället skrev om kritiken (till att börja med). Då hade Sandvik inte hört av UFC gällande något samarbetet, och tyckte även att det var konstigt. Deras fotbollsansvarige hade däremot hört ryktas om att samarbetet var på g. Om det också var felaktigt information från Sandviks fotbollsansvarig får du kolla med honom, men det var vad han sa.. Antar dock att de har pratat om det hela efter den senaste tidens händelser. Ni kommer nog att få läsa saker i ämnet samarbetet framöver.

Gällande hela kontraktsbiten så måste UFC betala utbildningsersättning till Sandvik (”nytt” sedan 2011 tror jag), och det var det som de inte hade diskuterat och som det då fanns ett missnöje med från Sandviks sida med. Sedan kan jag också tycka att UFC bör vara väldigt tydliga om de har bestämt sig för att värva en spelare samt använda honom i träningsmatcher. Även om det har förekommit en annan version i efterhand så ansåg inte Sandvik att så var fallet tidigare.

Signaturen Fundersam: I egentlig mening anser jag inte att UFC ljuger. Att sedan Johan Sandahl väljer att skriva under detta får stå för honom och just detta anser jag vara mycket oprofessionellt för en klubb med Superettan-visioner. Jag anser mig ha en mycket bra dialog med både spelare och ledare i Umeå FC och har även varit i kontakt med ordförande Bergmark efter det inträffade. Sandahl har jag alltid upplevt att jag har en bra dialog med, men det är klart att jag blev konfunderad när jag fick pressmeddelandet som ju även var undertecknat av honom.

Jag vill alltid vara professionell och är det någon som anser annorlunda så hoppas jag att denna framför detta till mig personligen. Svaret på frågan är att det från min sida absolut och självklart inte kommer att få några efterverkningar i huvud taget. Jag kommer vara neutral även i fortsättningen och utföra mitt journalistiska yrke så bra jag bara kan.

Förhoppningsvis kan vi snart lägga denna soppa till handlingarna nu och blicka mot fotbollsplanen. Där ser faktiskt UFC väldigt spännande ut inför vad som komma skall.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.