Han blir spännande

Stod i Exel Arena och gjorde ett tappert försök att se både UFC och Dalendamernas match i lördags. Att komma med några djupare tankar om matchen tänker jag därför inte göra, men konstateras kan att nyförvärvet Jesper Meden ser väldigt spännande ut. Med sin snabbhet tog han sig förbi sin ”gubbe” i princip varje gång. Nu kanske nivån var lite för låg på slutprodukten i söndags, men denne kan bli hur intressant om helst i år.

I övrigt kan det noteras att Sillah lär fungera som central mittfältare i år medan Erik Lundström lär utgå från en kant. Det är så han har tränat och så han spelade även i lördags.

Lite effektivare och siffrorna hade blivit större för UFC, men det ser väldigt bra ut med nästan inga skador.

MSK hade en del spelare borta och får vara nöjda med sin prestation de med.’

 

En kommentar

  1. Galloway

    Sillah som innermittfältare med Lundström på kanten låter som det dummaste jag hört på länge. Dels för att Sillah inte har några kvalitéer alls i den rollen (spelförståelse, bollbehandling, smidighet etc saknas) och dels för att man slösar bort Lundströms genialitet med kantspelets periodvisa sysslolöshet. Samt att vänsterkanten dräneras på fart och inlägsspel jämfört med om t ex Johan Larsson spelat där. Dessutom är vänsterbackspositionen lagets svagaste punkt, vilket därför inte kan tänkas vara en kompenserande faktor i offensiven.
    Narcissistiskt taktikkrångel från Sandahl, om nån frågar mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.