Skämtet fortsätter..

Tyresö var på väg mot den konkurs som Hans Lindberg med flera förtjänar, men räddas av ett ”Biståndsprojekt i Afrika” som ska ge 4 miljoner per år (!). Trodde man gav bort pengar då, men visst. Finns en sådan lösning så får vi väl lita på att dessa personer inte är ute och cyklar som tidigare. När man sedan hör Lindberg om projektet häpnar man:

– Innan jag kan uttala mig om någon form av säkerhet ska vi ha ett underskrivet avtal. Vi jobbar ju för att vi ska få det avtalet till stånd. Vi jobbar ju för att vi ska komma i mål med alltihopa, det är det enda jag kan säga. Det finns ingen annan information som jag kan släppa i dag, säger han till TT.

Det är alltså ett biståndsprojekt som det inte finns papper på som skall rädda klubben. Det är alltså därför som vi skattebetalare skall se till att finansiera Martas lön så att hon kan åka upp hit och göra UIK:s jakt på framgång svårare. Jag är inte bra insatt i sådana här ärenden, men i mina öron låter det som att skämtet bara fortsätter..

Uppdatering: Lindberg svarar också på frågan om han tror att sponsorerna fortfarande är intresserade av att sponsra klubben:

– Varför ska man inte vilja göra det? I dag finns det inget annat fotbollslag i Sverige som har större medieuppmärksamhet än Tyresö. För en sponsor som vill bli sedd är det alldeles utmärkt, säger han till TT.

Undra om Mülegg också upplevde ett sponsoruppsving efter Salt Lake?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.