Är fler tvungna att dö?

Problemet har funnit hur länge som helst, men någon lösning har aldrig vi svenskar lyckats klämma fram. Ingen kan väl egentligen vara förvånad över att någon tillslut faktiskt dör på öppen gata mitt på ljusa premiärdagen. Att det var en pappa till fyra barn, som enligt de första uppgifterna inte var huligan själv, är bara för tragiskt för att vara sant.

Problemet är delvis klubbarnas, men i mina ögon än mer politikernas. Brotten begås förvisso i fotbollens namn, men gärningarna har inte med sporten att göra. Den här gången skedde de heller inte på arenan.

Nu kan inte ”mysiga” Sverige stå och titta på med sin uppenbart ohållbara lagstiftning. Fler ska inte behöva dö innan vi får en förändring, och hårdhandskarna måste uppenbarligen fram.

Någon måste agera så att dessa ärkeidioter både straffas och stoppas i framtiden!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.