Trolig UFC-startelva

Att kalla den trolig är kanske är fel, men min kvalificerade gissning är att tränare Sandahl formerar sig enligt följande idag (4-4-2):

Målvakt:  Sudar

Backar: Christensen – Ismail – Larsson -Stigedahl

Mittfält: Medén – Sillah – Wennebro – Shaze

Anfall: Persson – Wiberg

Bänk: J Larsson, Lidberg, Kamanor, Kamara, Fuentes, Winka,Fällman.

Det skall dock sägas att detta är ytterst spekulativt och att Sandahl inte uteslutit 4-3-3. Sudar, backlinjen, halva mittfältet och Danny är jag rätt säker på. Mer tveksam är jag hur det blir i övrigt.

Wennebro är given om han är 100-procent frisk, annars kan han få börja från sidan. Sillah och Medén ser jag som säkra medan väldigt många slåss om platsen till vänster. Jag får för mig att Shaze kan vara rätt val mot ett så pass skickligt lag som Dalkurd. Lidberg/Larsson känns också som två spelare som kan göra väldigt mycket nytta vid inhopp mot trötta försvarare. Kamanor då? Han kan mycket väl starta han också, men känslan är att han kommer att få växa in i detta UFC eftersom.

I anfallet känns Wiberg och Danny givna utifrån försäsong och kunnande, men frågan är om Sandahl ser dem som två för lika spelartyper. Här skulle Larsson/Winka kunna vara en outsider vid sidan av Danny.

Oavsätt känns det väldigt bra med så många alternativ trots de tunga avbräcken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.