Hur mycket vill T&T satsa?

Att det blir Thorengruppen i par med Tegs SK nästa säsong tycks vara mer eller mindre en namnteckning bort. Nu är frågan hur denna nya satsning kommer att se ut – och hur mycket Thorengruppen är redo att investera. Tar de upp kampen med UFC om att vara bäst i stan – eller vill de driva vidare i tvåan?

Att denna nysatsning skall ha möjligheter att avancera i spelsystemet låter det definitivt som i mina öron, och jag blir knappast förvånad om laget siktar mot Division 1 redan nästa år. Finansiera resor, träningstider, domare osv klarar de på under en halv miljon, och jag kan tänka mig att billiga och bra spelare från MSK, Sandvik, IFK Umeå osv är mer än intresserade av en satsning mot ettan. Förmodligen finns det också UFC-spelare som i brist på matchtid vill ansluta.

För en halv miljon skulle det med andra ord kunna driva i genom en satsning mot ettan, och med ytterligare en miljon skulle det finnas alla möjligheter i världen att plocka in något ytterligare spännande namn. Med andra ord så tror jag att Thorengruppen har alla möjligheter att etablera sig i ettan för en relativt billig peng – det är där efter som det blir dyrt.

Spännande tider framöver!

5 kommentarer

    • Markus Isacson (inläggsförfattare)

      Skriver idag om att yttermittfältare Christoffer Milde från Anundsjö är nära, och dessutom tycks bröderna Fryklund från Östersund intressera klubben på nytt.

    • Markus Isacson (inläggsförfattare)

      Okej, nu är jag med. Wiberg tycks ju vara på G eller i det närmaste överens. Lindberg skulle om möjligt kunna vara en annan, kanske en sådan som Åberg från MSK och Ludvig Brännström.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.