Frida Ottervald, Storuman

Så var det helg igen

Här sitter jag, lördag eftermiddag, i ett näst intill tomt rum. Majoriteten av mina tillhörigheter är nu flyttade till mitt nya rum och jag avnjuter kanske de sista minutrarna av surfande på Burmans trådlösa nätverk. Jag har redan skaffat mig ett favoritställe i mitt nya rum, nämligen på byrån vid balkongdörren. Jag älskar att blicka ut över vägen och se bilarna köra förbi, fundera på vart dom kom ifrån, vart dom är på väg och så.

I torsdags på lokalen gick det mindre bra, min högra handled sa ifrån ganska bestämt så jag fick ta det lugnt. Med lugnt menar jag att jag bara tränade första timmen och eftersnackade den andra.

Så äntligen har vi börjat få ordentligt med snö! Jag har skottat snö på riktigt för första gången och så har jag haft årets första snökrig. Det känns riktigt bra!

Jag hyllar: Kent, tack för galgarna!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.