Frida Ottervald, Storuman

On the south again

Så var man nere på södern igen..
Resan gick väl an, men kortsystemet på västerbottensbussarna vägrar ta emot mitt kort. Antar att cash still is king.. Tänkte även passa på att avråda alla förkylda från att flyga, det är inte gynnsamt för förkylningen.

Första märkbara skillnaden var ju såklart saknaden av snö. De gröna gräsmattorna visade stolt upp sig och det enda kvar av ’snöovädret’ var en hög med grus (jag misstänker att det var lite snö under gruset men jag vet inte). Sen for jag och Christer till ett köpcenter – vilken upplevelse! Stressade människor överallt som knuffades och trängdes. Det har jag då inte saknat.
Andra skillnaden som slog mig var när vi skulle betala i mataffären, i kassan satt någon för mig helt okänd människa och man kunde liks inte påbörja ett samtal. Gosh, vad jag saknar gästvänligheten och värmen. Jag vill hem igen..!

Muskelinflammationen i ryggen håller på att ge sig, tack och lov. Nu är det bara bihålorna som också ska anpassa sig, sen är allt prima.

Jag hyllar; mamman på flygbussen som betalade min resa – du räddade min jul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.