Frida Ottervald, Storuman

Huvud, axlar, knä och tå

Ryggen är på bättringsvägen nu, efter lite envishet och strikt träning. Dags att börja tagga inför Northern Arms nu, har tränat lite med Sara och fått några värdefulla tips. Det ska nog bli något av mig också ska ni se!

I skolan har vi precis börjat med Engelska A, finally! Jag har verkligen längtat efter det, eftersom jag föredrar att läsa på engelska och tycker om att chatta med mina engelska vänner så känns det bara naturligt att prata engelska i skolan också.

Vi hade första mötet på körkortsteorin idag, det känns riktigt bra faktiskt. Ett steg närmare körkortet.

Annars är livet helt återställt till vardagen nu, med en lite gladare Frida och lite bättre rutin, kanske.

Jag hyllar: Sophie Kinsella, för hennes underbara skrivande.

En kommentar

  1. sara

    Du tjejen, nog kommer det att bli ngt av dig med… Te somamrn, eller ja innan sommarn t.o.m. då kommer du ha uppgraderat dina armar och muskler i allmänhet flera nivåer… just become angry and might a monster by the table 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.