Frida Ottervald, Storuman

Bastukören på g

Livet leker och AG, han steker.

Skämt å sido, men den här dagen har varit riktigt bra. Började med en inte allt för lång engelska lektion och sedan fika på Akkan. Helt okej för min del. Sedan blev det till att rimma på läroverkstaden, jag kan inte berätta vad än.

Träningen idag var helt fantastisk, ryggen kändes bra att träna, om än lite tungt p.g.a. träningsverk. Jag boxades med Sara också, riktigt kul och svettigt! Som perfekt avslutning på ett underbart träningspass blev det sedan bastu. I bastun bjöds det på både sång och vitsar. Tack för en riktigt härlig kväll, alla som deltog (både i gymmet och i bastun).

Nu är det sova som gäller, för att bli stark behöver man sömn.

Jag hyllar: Sara, skitkul att boxas med dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.