Frida Ottervald, Storuman

Just another wednesday..

Vi hade skridskor idag på idrotten. Jag vet inte riktigt hur det blev så att jag hamnade i målet men så vart det i alla fall och Pontus sköt min skena sned på högerskridskon. Så nästkommande fem minuter tillbringades med att försöka slå tillbaka skenan. Mindre lyckat med andra ord.

Så äntligen känns det som att ryggen är ikapp igen!
Ikväll cyklades det 3 mil på spinningcykeln istället för de annars 2 milen.
Sen blev det ju även de vanliga ryggövningarna och box med Sara P.
Vi har lite som skapat tradition nu med bastu efter onsdagsträningarna och det gillar jag skarpt! En gång, ingen gång. Två gånger, tradition!

Jag hyllar: Sara P, tack för det fina sångsällskapet i duschen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.