Frida Ottervald, Storuman

The race is on!

Nu är det slut på tider med behaglighets vikter och slapp ’titta vad jag kan’ träning. Nu är det lite drygt två veckor kvar till World Challenge och jag är taggad till tusen! Vikten är som den ska, styrkan är på bättrningsvägen och samma sak gäller tekniken. Den åttonde mars gäller det, och då kommer denna brud att vara i toppform!

Igår hade vi en räddningsövning med brandmän, poliser, sjukvårdare och posom. Det var rätt kul faktiskt, om man bortser från kylan som totalt frös ner mina fötter. Synd bara att ’mitt’ hus brann upp!

Där fick ni lite sammanfattning, ska verkligen bättra mig på det här med att blogga!

Jag hyllar: Johanna Eriksson, te-kvällarna med dig är väl ändå de bästa!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.