Frida Ottervald, Storuman

Nedräkningen har börjat

Idag hade vi en härlig träning nere på lokalen. Vi matchade upp varandra riktigt bra denna träning och alla svettades rikligt, precis som det ska vara! Däremot insåg jag en stund inpå träningen att det är en markant skillnad mellan höger och vänster arm på mig (inte bara skillnaden att dessa armar sitter på olika sidor av kroppen). Vart har vänsterarmens styrka tagit vägen? Jag har filosoferat på detta ett tag nu och kommit fram till ett träningsupplägg för att jämna ut skillnaden lite. Om två veckor står jag med facit i hand, så då får ni veta hur träningsupplägget fungerade.

Annars känns det riktigt bra, jag går till bordet med huvudet högt och fokus till tusen. Nu är jag riktigt taggad inför Göteborg. Nedräkningen har börjat; 13 dagar kvar!

Jag hyllar: Kökspersonalen på folkhög, grym bönsallad ni fick till till middagen idag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.