flat

skulle vilja ha ett par platta skor liknande herrskor, som de här ovan. Gillar att twista om en söt outfit med annorlunda skor. Dock är det ganska svårt att hitta, i butik är det nästan omöjligt. Gick omkring i Umeå igår och hittade inte ett endaste par. De här ovan är alla från asos.com som hade det bästa utbudet och som även låg på bra priser, runt 300 kr. Får se när jag får min skatteåterbäring om jag kan kosta på mig ett par. Det är ju som praktiskt med ett par platta skor och att inte bara ha högklackat..

3 kommentarer

  1. Petra

    Jag har ett par som jag köpte på myrorna för ett tag sen, men som bara står i garderoben och väntar. Du kanske är sugen på att köpa dem? Kan maila några bilder om du vill.

  2. Jakob Ohlsson

    Hej Frida!



    Jag heter Jakob Ohlsson och jobbar på en reklambyrå i Stockholm som heter Great Works. Vi skulle vilja komma i kontakt med dig gällande ett researchprojekt som vi håller på med för att ta reda på mer om kreativa ungdomar (ålder 16-25) runt om i Sverige. Hittar inte din mailadress här på bloggen, men du får jättegärna slänga iväg ett mail till [email protected] så kontaktar jag dig och berättar mer!



    Ha det fint!

    

/Jakob

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.