pluggtime

Idag ska jag försöka plugga så mycket som möjligt och jag hade verkligen inte sagt nej till en stor mysig kofta. Den här ovan är från Lindex och precis en sån jag önskar mig, men det går på närmare 500 kr så det får nog bli nästa månad.

Kofta Lindex.se, skor/strumpbyxor topshop.com, datorväska style4it.se

4 kommentarer

  1. Johanna

    Jag kände på den koftan inne på Lindex idag och den va supermysig! Csn måste bara vara lite givmild med mig innan jag får för mig att handla nåt.. 🙂

  2. Frida Grundström

    Svar till Michelle (2009-09-10 13:48)
    Hej Michelle, och tack så jättemycket för dina fina ord, jag blir alldelens glad i själen! Att blogga och skriva några inlägg om dagen kräver sin tid och kraft, och det är så härligt att få komplimanger som dina som gör att man vill fortsätta. Ska försöka göra fler inlägg om det jag studerar, kanske kan ta lite bilder innefrån skolan.

    Jo, jag har faktiskt sett att han släppt dem yttligare en gång, just för att de var så populära. Tyvärr räcker nog inte mina CSNpengar till ett par skor för 3000, men den som spar den har..

  3. Frida Grundström

    Svar till Johanna (2009-09-10 19:25)
    Åh vad härligt! Det är lite lurigt med budgetkedjornas stickade plagg, ofta kan de se härliga ut på bild men kännas tunna och ”billiga” i verkligheten. Får gå och känna på den lite jag med när jag är inne i stan nästa gång..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.