snark


foto via lelove

Jag är så himla trött. Hela tiden. När jag kom hem efter skolan ville jag inget hellre än att lägga mig på sängen med en kopp varm chocklad och se TV till läggdags. Men det går ju inte, livet funkar inte så. Så jag höll mig vaken och undvek att lägga mig på sängen, stack och tränade istället.  Nu har jag försökt läsa i en av våra alla böcker vi ska ha på design management, men det går inte. Efter 2 sidor ligger huvudet mot axeln och jag drömmer om prinsar och kattungar. Vaknar, läser 3 rader till och somnar om. Och sen att veta att man måste gå igenom x antal böcker fram till jul ger mig panik.
Blogga orkar jag inte heller. Snark

Tips? 

2 kommentarer

  1. Jessica

    Jag har börjat att gå till skolan/jobbet, vilket tar ca en timme. Har gjort det i två-tre veckor nu och har aldrig någonsin varit såhär pigg. Är pigg då jag vaknar, pigg hela dagen och pigg på kvällen. Testa det!

  2. Frida Grundström

    Svar till Jessica (2009-11-10 18:04)
    haha, ja, men nu är det väl så att jag har 5 minuters promenad till skolan, genom shoppingtorget och sen framme 🙂 Så gå vars jag än ska, det gör jag redan. Men tack ändå, kan tänka mig det gör stor skillnad när man har en längre sträcka att gå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.