Mitt år

2009 börjar gå mot sitt slut och jag tänkte summera året som gått, även fast december fortfarande är orörd. Tror dock inte att december kommer göra sån stor förändring på mitt liv, så, BILDBOMB, here wo go!

Januari
Både jag och Björn var arbetslösa och jag var deprimerad 24/7. På dagarna var det ljust 4 timmar om dagen, och då var vi ute på stan och tittade på folk som handlade och tyckte synda om och själva. Ute var det även svinkallt, men vackert. Hela januari låg runt -20 grader. Jag hittade en stor ostbågepulverklump i min ostbågepåse och gick i extas.

 

Februari
Ungefär lika deprimerad som i januari, hade mest ont i magen. Så gick Björn helt plötsligt och fick ett Sverigeomfattande telefonförsäljarjobb på Phonehouse och lämnade mig ensam i 2 veckor. Top Notch lixom. Ute var det snöstorm och jag vägra ta på mig något annat än min kavaj eftersom jag är så himla tuff.
Vi såg Håkan Hellström och åt upp oss på semlor hos mamma.

Mars
I mars började jag få fler timmar på hotellstädet vilket gjorde att jag inte hade ont i magen längre. Jag och Emma hände på Myrorna och hittade underbara kläder och jag hoppade runt av glädje då jag såg asfalt för första gången sedan november.

April
I april fick jag för mig att börja springa ute i och med asfalten tittat fram. Funkade i någon månad sådär. Jag fyllde 23, gick på loppisar och kunde för första gången 2009 sitta ute och äta.

Maj
I Maj klättrade Björn i träd, jag tittade på andra träd, jag hade väldigt rött hår och Kulturnatta hölls av stapeln i Umeå.

Juni
I juni hängde jag på landet med pappa och hunden Herrman, hånglade med Björn i soffan i The Sims 2 och kastade macka.

Juli
I juli kom brorsan hem från Stockholm för att fira gatufesten Vännäsdagarna och vädret fick för sig att vara 12 grader och regn ( observera alla lager kläder plus solstolen. Underbart). Jag och B sov i husvagn och jag fick rida häst. Följde även med Björn till hans familjs stuga utanför Stockholm

Augusti
I augusti försökte vi hinna med så mycket som möjligt då både jag och Björn tagit oss in på utbildningar i södra Sverige ( hopp om framtiden, yey). Jag hängde med Nina, hade sista sommarpicknicken och pussades ovanligt mycket.

 

 September
Nedflyttad till Borås och Textilhögskolan, Jag träffade en massa nya vänner, gick på kårmiddag och hängde i Göteborg. Hjälpte även Anna Lidström med hennes fotoprojekt. Vädret var fortfarande sommar

Oktober
Ganska tråkig månad. Jag flyttade till min nya lilla lägenhet, hösten kom med dunder och brak, och vi fick se Louis Vuitton ss2010 livestreemat på lektionen.

November
Åkte hem till Umeå och firade halloween och hälsade på familj och vänner. Borås regnade bort och mina paraplyn blåste sönder ( Inte normalt med regn 35 dagar på raken.)  Fick lära mig väva på maskin. FashionDAYS betade av sitt första år.

Nu är det december och sista månaden på året. Den 17e åker jag till Stockholm och 20e till Umeå för att fira jul. Jag längtar. 
Fram tills dess kommer jag spendera i skolan, i pluggböckerna och hemma i mörkret med tända ljus och te.

Skulle inte vilja göra om 2009. För mycket deprimerat och för känslosamt i och med jobbproblem, brist på hopp om framtiden och flytt från allt man har kärt.
Nu satsar vi på 2010.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.