Kulturnatta

God morgon! Här kommer lite bilder från helgens Kulturnatta! Jag var ju i överlag missnöjd med modevisningen då jag tyckte den var helt fantasilös och banal ( varför i hela världen visar man upp ett par ljusa jeans och typ en rosa hooströja på en modevisning, och VARFÖR låter man modellerna gå omkring i 6 minuter på scenen och ’flörta’ med varandra, det var så sjukt PINSAMT att se på. Och han som började sjunga i slutet? Vojne Vojne…) , men när jag nu ser bilderna fanns det ändå ting jag gillade, även fast jag i överlag tyckte det var tråkigt. Till exempel hårrosetten ( som jag hemskt gärna skulle vilja ha själv men jag har nog för tunt hår) och sminkningarna kändes lite roliga. Tyvärr missade vi lack och lädermodevisningen då den var så himla sent och vi inte orkade vara kvar till kl 00.

Vi skulle också se hon som sjunger ’Black Velvet’, men vi pallade inte med människorna och gick hem. Det är tur att både jag och Björn är likadana när det gäller denna folkilskenhet, det hade varit jobbigt om tex Björn varit världens mest ödmjuka person och jag gått omkring och varit arg på alla.
Mestadels av tiden gick vi omkring och förbannade sig över dagens ungdomar och försökte komma på anledningar till varför man själv någonsin vill skaffa barn. Jag vill då inte föda ett barn in i denna värld.

Till sist: Till alla er som röker. Ge FAN i att stå i stora folksamlingar för att sedan tända en cigg. Det är det mest respektlösa man kan göra och det finns inte mycket som gör mig så förbannad!

Sådärja, dagens grinigaste inlägg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.