Köpenhamn modemässan!

Diana Orving!

Fantastisk skjorta från hennes egna kollektion.

Am Lul med blått läppstift. Såg väl sådär ut

Hej hallå. Måste först be om ursäkt för att jag typ inte har någora kort alls. Jag kände mig mest bara ivägen när jag skulle fota och visste inte heller om det var okej att fota inne på mässan, ingen annan gick omkring med en kamera..
Iallafall. Gårdagen var fantastisk. Började dock lite dumt  när vi inte fick någon information om vilket mässa som var bäst och vi droppades av på Bella Center, där det mest var skinnrockar, pälsar, barnkläder, skor och dyra tantkläder. Say what? tänkte vi.
Efter ett tag insåg vi att vi var på fel mässa och tog oss till Gallery där bl a Carin Wester, Minimarket och Fifth avenue shoe repair ställde ut sina höstkollektioner i montrar. Visste inte att det var så himmelriket såg ut.

Jag gick omkring som i trans. Chocken var total när jag helt plötsligt stod öga mot öga med mina svenska mode-idol Diana Orving. Jag stapplade fram några ord om hur mycket jag älskade hennes kläder och hon svarade att det var det sötaste hon hört. Gött.

Sen swischade den amerikansa bloggaren Inside Am-Lul´s closet förbi i skyhöga Burberryklackar, och sekunden efter gick jag förbi SheCity-Petra som höll på att spela in till tv3 play´s Glamourama? 

Blev även streetstylefotad av 2 utländska tidningar, en från Portugal och en från Tyskland. Själv kommer jag aldrig ihåg att be någon fota mig, så enda bilden jag har är 2a bilden, från Bella Center. Kan ju säga att jag stack ut ganska bra när jag gick omkring i Gallery, bland alla superskandinavier som bara har svart svart svart på sig. Där kom jag som en representant för Lisseberg. Men så blev jag ju streetstylefotad också. Burn

Summan av kardemumman. Jag har aldrig sett så vackra kläder på en och samma gång. Jag gick mest omkring och gapade. Nu ska jag ta och leta jobb inrför sommaren så jag har råd att köpa kläder till hösten. Tjinixen

2 kommentarer

  1. Frida Grundström

    Svar till ellen (2010-02-13 17:31)
    nja, hon såg himla sliten ut faktiskt och hon bara flängde omkring kors och tvärs med sina 2meters ben. Dessutom såg det ut som hon som sagt hade blått läppstift på sig, och det såg bara konstigt ut.. så lite besviken blev jag faktiskt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.