Jag får sjukt många läsare om jag skriver PÖRDY

Ligger i sängen i Borås nu. Känns väldigt konstigt. Rummet känns bekant och mitt, men ändå inte. Inte så konstigt ändå, har ju bara bott här några månader. Umeå är ju mitt hemhem, där känns det aldrig konstigt.

Började med att glömma bort portkoden in. 4752? 5247? 8524? Har ingen aning. Ska fråga sushimannen i butiken här nere imorgon.

Förresten så har jag nu ca 600 kr kvar av mitt csn denna månad. Vi får nästa csn om ca 16 dagar, vilket gör att jag ska leva på ungefär 40 kr per dag. Tänkte först att det "är ju omöjligt", men det är det väl inte. Bara jag inte köper något annat än mat så ska det väl gå. Typ som en version av "Pördy"-Mogis sammarbete med Aftonbladet, där hon försökte att leva på A-kassan under en månad (EN!). Fast jag gör det seriöst. För mogis försök var bara patetiskt och äckligt.

Jag ska sova på saken. För vi kanske ska fika på cafe imorgon och det ingår inte i mina 40 kr. Hehehe.

godnatt

2 kommentarer

  1. ellen

    det går faktiskt att leva på noll kronor också. fast inte om man måste köpa mat så klart. men jag har varit utan pengar i mer än tre månader och det var skit. men nu har arbetsförmedlingen äntligen givit mig lite grann. det är jag glad för 🙂 men jag måste fortsätta att leva snålt. jag gillar inte pengar..

  2. Frida Grundström

    Svar till ellen (2010-01-07 15:35)
    jo det går ju.. men det är alltid småsaker som måste köpas. Som nu glömde jag min hårsprey i Umeå, 50 spänn. Sladd till kameran, handla ny mat till kylskåpet, pärmar till skolan.. Om jag bara BARA skulle köpa mat skulle det gå, men det är alltid så mycket annat…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.