Mina favoritvisningar ss2010

Rachel Comey. Otippat va?
Jag älskar färgerna,mönstrerna och den avslappnade stilen. ( Väldigt likt min absoluta favoritvisning som kommer längre ned.) Det här kan man ha på sig ute i stugan, på stan och på resan. Vida silkiga byxor med en topp till kan vara det snabbaste sättet att bli snygg på.

Stella McCartney. Fräscht, kvinnlig, sexigt, ledigt, 90tal. Sätt mig på en strand med lite saltstänk i håret, fräknig hy och sandaler, så fixar Stellas kläder resten.
Gissa vem som kommer leta efter jeanskjolar på Borås secondhand?

Haider Ackermann. Klart jag måste ha med en avantgard bland favoriterna. Haider arbetar vidare på sin höst09-kollektion med långa silkiga skjolar, draperat, materialblandning och gråskalor. Åh så bra

Dries van Noten. Favoriten!
Inte nog med att hans kollektion för höst09 ( kolla här) stal mitt hjärta fullständigt och visade mig att svart inte alltid är det bästa, kastade denna här kollektionen in mig i en mönsternojja utan dess like. Jag, som aldrig bär mönster eller särskilt starka färger, längtar tills jag får tag på rutiga skjortor och afrikanska mönster.
Stylingen jag gjorde för FashionDAYS var helt och hållet inspirerat från detta och fick mig att våga matcha 3 olika mönster.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.