En kjol?

fashionDAYS Borås

 Kvällens modevisning var himla bra. Modeettorna är otroligt duktiga och det känns fantastiskt roligt att få gå på samma skola som dessa. Kvällens visning bestod av deras 2veckorsprojekt (!) där de skulle " Reinvent the skirt". Egen tolkning med inspiration från föregående århundrade. 2 veckor. Kör.

Jag älskar såna här modevisningar. När man får tänka, förundras, chockas, fnittra och få en upplevelse. Att få komma ur de vanliga tankarna när det gäller en helt enkel kjol.

Killen med kjolen var kul. När en kille med kjol kommer in tänker man att, nej det här blir ju fel. Och det är det som gör det så himla bra.
Kjol för killar är på G förresten, HM har ju nyss lanserat en kjol för män ( som att det är nått nytt ändå, Comme des Garcons och Marc Jacobs har ju gjort det typ alltid.) 

Dessutom har jag nog aldrig sett ett ställe med så många snygga människor samtidigt. Alla hade olik stil och alla var snygg. Borås visade verkligen upp sig från sin bästa sida.

Sen gick vi vidare till Vincy där jag tyvärr inte fick till så många kort. Men stämningen var bra, trevligt sällskap och god dryck gjorde kvällen.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.