ibland har man sämre dar


foto, stacey mark

Hej. Känner mig väl sådär idag. Lite funderande och tillbakadragen. Allt känns plötsligt så stort och skrämmande, och jag vet inte riktigt vad jag gett mig in på. Allt går ju bra och så, det är bara att jag saknar att känna folk, att känna till stan och att ha den där tryggheten. Familjelängtan slår in.
Känns också tråkigt att det är så många i klassen som inte bor i Borås, det är bara en handfull som bor här. Det är nästan omöjligt att ringa och hänga bara sådär. Och vill man festa på helgen får man nästan fara in till Gbg. Men det är jag alldelens för lat för

sen när man ändå är igång och maler orolighetstankar börjar man tänka på om man verkligen valt rätt program. Top notch lixom

 

6 kommentarer

  1. sofie

    åh, klart att det känns sådär. nu har du varit där ett tag och vardagen börjar visa sig och livet förändras på riktigt.

    men vet du, jag tror att det kommer bli skitbra snart. antingen gör du borås till ditt place, eller så kanske du om ett tag förflyttar dig in till gbg och gör det till ditt ställe.
    i värsta fall inser du om ett halvår, eller ett år, att fan det här är fel. då hoppar du av och hittar en ny riktning. MEN – det tror inte jag kommer hända. jag tror att du kommer trivas bra och att det är det här du verkligen vill göra.
    och man får vara lite rädd ibland.

  2. SofiaLinnea

    Ush då… inte kul. Men det är egentligen skitsamma om du har valt rätt program eller ej för en termin på högskola är ändå en termin på högskola. Du kommer att lära dig och uppleva en massa så kör på nu bara! Om det fortfarande känns fel vid jul så får du väl göra om och göra rätt då! Man får alltid ändra sig.

  3. Big B

    Hörrö Siz, Det känns alltid så där när man kommer till nya ställen. Jag kände väldigt mycket så också när jag också åkte iväg. Och varje gång jag åker hemifrån efter att ha varit hemma känner jag likadant igen. Men det är på nåt vis så det funkar. Våra parents gjorde samma sak när de var i vår ålder och vi är sådana personer som brinner för nåt som vi vill jobba med – då åker man dit man får sin utbildning och sitt jobb. Du kommer in i det. Så upp med hakan och keep up the good work! L Y.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.