kan man inte hålla en fest ska man inte ha en fest


träffade först upp Stina och Sofia som var snygga som vanligt och gick sedan iväg till en annan klasskamrat där vi drack vin och snackade skit. Hittade även en låda med små dinosaurier, sötast.

Godmorgon. Eller god förmiddag är det kanske. Men för mig morgon, ligger fortfarande in sängen och drar  mig. Man får ju nästan skämmas

Gårdagen var av blandad kvalité. Sittningen och allt därtill var total katastrof. Att betala 250 kr för att få stå i kö 40 min ( hade vi inte gått före i kön hade vi stått minst 1,5 timma) för att ens komma in i salen. Få middagen 3 timmar senare och sedan bli utskällda av kåren för att vi inte lyssnade när en spexargrupp sjöng, bara för att alla var så hungriga och prioriterade att äta än att lägga ned gafflarna och sjunga med. Ska jag nämna att vi fick potatisen före köttet så det blev kallt och såsen efter vi ätit upp maten? Vi gick innan efterrätten eftersom vi inte ville bli utskällda igen för att vi åt efterrätt och inte spexade.

Vi gick vidare till studentpuben där stämningen var bättre och kvällen avslutades bra. Det goda sällskapet räddade allt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.