Kaboom….

Nevöerna har landat i den norrländska skogen! Det är som att en tromb svept in och i stugan har vi nu i panik möblerat om. Väskor flyger upp: Kaboom! Studsmattan skall hoppas: Kaboom! Äta korv: Kaboom! Rigga båtar:Kaboom! Å allt sker i supersonic speed!

Skratten ekar mellan träden, kisse sitter på avstånd och betraktar dom tre som lyckliga har varandra. Ett helt år har gått sedan dom sågs men barn finner varandra så underbart enkelt! Det är en gåva att dom kommit till oss! Å underbara lilla nevön som är kvar hemma, långt ifrån den norrländska skogen, hade skickat med en liten present till kisse! Hur rart är inte det? Å hans bröder har redan på Arlanda köpt ett Bamse äventyrsalbum åt sin lillebror som inte fått åka med..

Omtanke är rörande och det värmer hjärtat när barn har sådan omtanke för varandra.

Så Kaboom! Sommarlovet tar nya andetag och vi vuxna håller i hatten!

//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.