Let’s Dance…..

Så här i semesterns kölvatten hör jag många berätta om alla skojiga och bra danser dom besökt under sommaren. Jag förundras över alla som kan dansa -Styrdans!

Jag tillhör den där skaran av människor som absolut i.n.t.e kan dansa! På fullaste allvar, jag fryser till en stel pinne om jag skall försöka dansa MED någon. Jag börjar tänka på HUR man gör, att inte trampande tårna… Det blir så mycket tänkande att jag tillslut inte vet vad jag pysslar med. Å att bara slappna av och följa med… Näääää i don’t do that! Jag kan helt enkelt inte dansa, jag är helt övertygad om att jag är alla dansfantasters mardröm personifierad!

Jag är en väderkvarn! Jag tillhör en annan skara människor, som älskar att dansa Dance! Det är en total hänryckning och passion att studsa på ett dansgolv, precis som man vill! Så nu efterlyser jag mina gelikar att hänga med mig ut och hoppa och veva! Låt svetten spruta, mascaran hänga till knäna och bara vara lycklig några timmar på ett dansgolv!

//à

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.