Mellan brus och tystnad….

Livet är en ketchupflaska mellan varven. Det händer mycket och jag hänger bara med. MEN jag hinner inte med mina egna tankar. Jag vet ju att jag har några "där ute" som läser min blogg och någon har kommenterat att det nu var länge sedan jag skrev. Ja, det blir så ibland. Ibland får jag vara tyst och bara vara där jag jag behövs istället.

Har ju tänkt skriva om poliser och väktare, om Hurricane och skön ansiktsrelax på hud.nu… Istället har jag varit nära mina vänner som behövt prata. Jag har firat pappa gummi-tarzan och jag har jobbat. Det har varit möten sent på kvällarna och fritidsverksamhet för glada barn hemma. Allt sånt som är livet. Allt sånt som jag älskar. 

Jag är ju (å jag citerar) satan så komplicerad. Därför ser jag framemot att göra ett besök i ensamheten. När mycket händer och när det är människor runt mig hela tiden behöver jag få tid ENSAM med mig själv. Det är DÅ jag skriver. Kommer aldrig kunna kräkas fram inlägg bara för att… Det är poänglöst för MiG.

Läste en gång en intervju med Malin Berghagen där hon sa något i stil med att "det är i tystnad/stillhet själen hinner ikapp" -Jag förstår exakt vad hon menar -Gör du?Detta var min microstund i ensamhet och tystnad, nu väntar en lång arbetsdag/kväll ute i bruset

//a

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Men jag tycker om att ordbajsa jag 🙂 och jag skrev dessutom idag, att skrivandet också är en typ av terapi. Mm… men jag fattar vad du skriver, och vi är ju alla olika i sättet att vara och tänka. Klart att man ska pausa då man känner för det, vi väljer allla våra egna vägar och det finns tusentals stigar att gå. Ha det gott!

  2. Anna Holgersson

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2012-09-26 10:29)
    Du ordbajsar aldrig! Du har en tråd å tema i din blogg, en slags struktur som jag saknar! Förstår absolut som skrivande som en form av terapi, för mig är det snarast tidsbrist och saknaden efter att hinna med som faktiskt stör mig! Skrivande är ett syre för mig! Kram och skickar tankar till din pappa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.