Ääääntligen done…

Ahhh! Vilken befrielse, ding dong pusslet är done! Har varit absorberad sedan det åkte fram i söndags. Har varit helt redo att banka fast bitar som suttit nästan rätt… Idag tittade sonen in och konstaterade att det nästan var klart. "-Jahapp, vad gör du med det sen då?" frågade han logiskt och gick iväg mot julfesten.

Synnerligen bra och relevant fråga! Ingen aning. Plockar ihop det och ger det vidare? Anyone? Kommer aldrig lägga detta igen… Pratade med livlinan och insåg att det är rysligt nära jul. Min tid tycks ha stannat när pusslet åkte fram.

…it’s christmas time ! 

//a

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Anna Holgersson

    Svar till Helena Nilsson Springare (2012-12-29 22:06)
    ja pussel är faktiskt otippat skoj! Hrm jo jag gissar att man ska limma men jag rullade ihop hela kalaset och gömde det i garderoben 🙂 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.