Checkpoint: Strumpa

I mitt hem springer en strumpa och gömmer sig. Vart vet jag inte. Det är en bisarr upplevelse att gå igenom sonens socklåda. Det finns EN… EN… och väldigt få par. Därför har jag infört en Checkpoint Strumpa i hemmet. Dit alla udda strumpor får ta vägen… så hoppas jag att dom som gömt sig dyker upp!

//a

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Visst har du hört talas om ”lånaren”? Det är en snubbe med otroligt många olika klädstilar, alltid omaka par på sockarna, hårfön, och borrmaskin, kånkar han runt med, och bli inte heller förvånad om du ser honom smyga runt med någon handduk och hårsnoddar. Och tyvärr… det är sällan han återställer nåt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.