Viktiga inköp….

Efter MR fick jag hjälp till affären. Hade ju inte ätit sedan kvällen innan, så en baguette ville jag ha. Kördes till mammaugglan för att ha sällskap (alt övervakning) då jag fortfarande var rätt dimmig. Åt och somnade sedan som en stock. Runt 18-snåret vaknade jag till.

Konstaterar att det är LÄSKIGT att vara dimmig. En baguette var ju logiskt, något att äta…. Men i päronens tvättstuga har jag ställt in påsen… Med två kilo vetemjölspecial och två kilo strösocker. Hur tänkte jag där? Hade jag tänkt baka baguetter eller?!?!

En sak är säker, jag skall komma ihåg att tacka min kollega S som rekommenderade att jag bara skulle ta EN av dom två tabletter jag fått inför denna undersökning, vem vet vad jag dragit hem då! Å så trött å muskelfattig som jag känt mig idag hade jag ju runnit längst golven på NUS om jag tagit två!

//a

Etiketter: , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Betraktaren X

    Oj, vad obehagligt! Även om nåt sånt aldrig hänt mig hade jag en liknande upplevelse när jag gjorde en sällsynt skafferirensning i somras och hittade den ena suspekta produkten efter den andra. Mysko bönor, gula ärtor, Quinoa (eller vad det heter) mm. där minnena av vad jag tänkt ha det till är synnerligen vaga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.