Sex, Löven och politik…

Läste på bloggen Betraktelser av världen och vardagen om det här med besökare på bloggares sidor. Bloggaren funderade på om ”dagens outfit” skulle dra flera besökare till bloggen (med referens till Kenzas-blogg). Jag kommenterade direkt med tipset att skriva Sex eller Löven i rubriken!

Jag tycker kommentarer är roliga. Läser jag något jag gillar, något som får mig att skratta skriver jag gärna en kommentar vid tillfälle. Trycker då absolut på ”tummen upp”. En kommentar som jag fått här, är att min blogg är tråååååkig då den saknar utmanande bilder. På vem bilderna skulle vara på framgick inte av synpunkten. Men iaktagelsen är helt korrekt och det kommer inte förändras. Min blogg är ingen bilderbok. Jag skriver. Det är min passion!

Tillbaka till det här med besökare, det är lite intressant. Mitt inlägg ”Men ha sex” hade 100 sidvisningar på mindre än en timma å det är ”rekord”/timma i min blogg. Dom ytterst få gånger jag skrivit om Löven har det också rasslat till (å så har säkert hängivna fans svurit sig förbannade över mina tvivelaktiga inlägg). Tar man sig sedan en titt på vem som kvalar in på ”Mest lästa i dag” under vardagarna så är det ju onekligen många olika politiker. Från detta kan man ju dra några slutsatser..

Alltså vill man ha många besökare skall man:

 1. Skriva om Löven -Ty med den passion och hängivenhet som deras fans följer och stödjer sitt lag är det helt begripligt att -OM du har något vettigt att säga-kommer du få läsare på en blogg på just denna plats blogg.vk.se!
 2. Skriva om sex och/eller lägga ut bilder som är utmanande Ty sex säljer. Det är intet nytt under solen. I text och bild, i parti och minut, ovanpå eller under! Det är bara att välja.
 3. Bli politiker

OM – SÅ:  Den optimala bloggen, just här, borde ju således skivas av en aktiv politiker (för att dra dom andra politikerna) som också är Lövenspelare (för att dra fansen). Den personen bör dessutom helst vara kvinna som ser väldigt bra ut och som lägger upp utmanande bilder på sig själv i ”Dagens outfit” (för att dra dom som önskar att det pirrar till) -Anyone?!

Slutsats: Jag älskar kontrasterna i alla bloggar som finns på blogg.vk.se Det speglar väl precis hur vi människor är, med olika intressen och passioner. Besöks-statistiken får vara precis som den är.  Vi läser det som faller oss i smaken. Å angående sex  ”-We ain’t nothin’ but mammals”

//a

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

8 kommentarer

 1. Betraktaren X

  Klockren analys! Kombinationen sex och politiker känns som ganska oprövad mark. Man undrar ju om det skulle vara politiskt självmord att lägga upp utmanande bilder för en politiker. Troligen, skulle jag säga efter att ha tänkt lite på det. Möjligen enklare att komma undan med det som man. Tänk Bodström på stranden!

 2. Anna Holgersson

  Svar till Betraktaren X (2013-01-15 22:29)
  Hahahahhaaha tycker det skulle vara rätt festligt… Snacka om att toblerone-historien plötsligt skulle kännas harmlös om en kvinnlig politiker hade en blogg med lättklädda beachbilder!? Vilken snackis //a

 3. Anna Holgersson

  Svar till Livlinan (2013-01-16 14:53)
  Å du menar att fansen, The Green devils, är lika hängiven, åker 12 mil för att se Lövens damlag spela hockey?! Måste genast läsa Löven4ever och se hur mycket dom skrivit om det laget! //a

 4. Anna Holgersson

  Svar till Helena (2013-01-17 10:16)
  Jodu… då skulle det rassla till, rasa och surras… Jag tänkte själv skriva just att Sex MED Björklöven vore en hit men vågade inte i bloggen 😉 Tack för hjälpen!! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.