Titt-Ut bordell….

Vilken ”delikat”historia som rullas upp i medierna… Ledare för en skolresa till Innsbruck tar sig en blöt kväll som avslutas på bordell Casa Bianca

Enligt nyheterna på TV4 går historierna isär vad som hände där… Någon försvann och gjorde ”något” på bordellen som kostade flera tusen kronor. Enligt vk’s rapportering slogs ett bord sönder som betalades med kommunens pengar. Verkligen SMART drag!

Skiter fullständigt i det eländiga att dom använt Storumans kommuns kontokort. Blir mer förbannad att Tärnabys alpinagymnasiums ledare tyckte det var ett ”bra” sätt att vad?! Fira att eleverna åkt hem?! Å genom att slå sönder ett bord?! Ska man misstänka dåligt ölsinne eller allmänt våldsam?! Härliga ledare som varit på skolresa med ungdomarna!

Båda har slutat sina uppdrag. Skål för det! Oerhört osmakligt exempel på ”förebilder” inom skolvärlden….

//a

10 kommentarer

 1. Betraktaren X

  Att gå på porrklubb eller bordell och låta nån annan (helst skattefinansierat) betala är snart en svensk tradition. T.ex. Björn Rosengrens besök på Tabu som TCO fick betala. Hans bortförklaring till att han inte förstod att han var på en porrklubb är legendarisk ”Jag trodde att det var en avancerad nattklubb”.
  Gävlepolitikerna som förlustade sig på nån strippklubb i Bryssel var om möjligt ännu roligare i sin bortförklaring. Nåt med att det var så rökigt att de inte fattade att det var en strippklubb.

 2. Anna Holgersson

  Svar till Betraktaren X (2013-01-28 20:16)
  Jamen VAD är grejen?!?! Är det så jävla pirrande att gå på bordell å nattklubb och för att inte ”stå” för den egna inre nyfikenheten skyler man över det hela och ”passar på” när man är i tjänst?! Ursäkta om jag vill spy! //a

 3. Betraktaren X

  Man kan väl anta att dessa herrars benägenhet att bevista dessa tillställningar ökar med avståndet till eventuella fruar, och det avståndet är bara tillräckligt stort på tjänsteresor. Att de sen inte betalar med sina egna kort är faktiskt helt obegripligt. Eller så är det så att det här förekommer hela tiden, men de som kommer undan med det är lite mer slipade, och kan konsten att få både det ena och det andra kvittot att framstå som helt legitimt.

 4. Anna Holgersson

  Svar till Betraktaren X (2013-01-28 20:36)
  Jag tror det är hur vanligt som helst och att en mikroskopiskt få fall råkar rullas upp i media…. Vad kan man säga… Sex säljer…så länge folk köper! //a

 5. Svägerskan

  Att såsana här ”evenemang” betalas med nagon annas kort tror jag bara klassas som misstag när man blir påkommen. Misstänker att det är ett aktivt val eftersom det antagligen är mindre risk att bli avslöjad av en kommun/organisation/företag än om kreditkortsräkningen dimper ner hemma i brevladan och frun upptäcker det…

 6. Anna Holgersson

  Svar till Svägerskan (2013-01-29 06:37)
  Visst är det ett aktivt val… Blöt kväll, strippclub och avslutningsvis bordell… Nu damp ju det här ändå ner väldigt offentligt 🙂 kanske det privata kontokortet hade varit enklare att dribbla undan?! //a

 7. Maria Lundmark Hällsten

  Nej, jag fattar inte heller, dessutom är det väl oftast så, att dom som nu utnyttjar kommunens eller statens kontokort, ändå har pengar själv att betala för det dom vill ha. Det lär vi ju alla glömma, den lilla tobleronen.

  Sen kan man ju tycka att porrklubbsbesöket hade kunnat göras vid ett annat tillfälle då inga barn eller elever fanns med. Men då är det väl som, betraktaren skriver, avståndet hemifrån, ökar lusten, och så vidare…

 8. Anna Holgersson

  Svar till Maria Lundmark Hällsten (2013-01-29 22:07)
  Det jäkliga i kråksången är, att toblerone-incidenten glömmer INGEN! Det var ju en kvinna som gjorde fel! Men bordell å stripklubb det är snart glömt! Det e helt okej (så länge det inte kommer fram i media)! //a

 9. Maria Lundmark Hällsten

  Jamen självklart, hehe… det var jag som gjorde ett skrivfel, det skulle stå: ”Det lär vi ju aldrig glömma, den lilla tobleronen. Vad annars, den historien får vi ju höra lite då och då, och då kan man ju fråga henne, om det var värt det? Och ska vi anta att svaret blir nej!

  Hoppas du är frisk idag//Kram

 10. Anna Holgersson

  Svar till Maria Lundmark Hällsten (2013-01-30 07:08)
  Ingen feber än så länge.. Kanske berodde på att jag hade väldigt ont igår alltså just det jag skall opereras FÖR… Hmm… TACK för omtanken! hahahahah å den där jääädra tobleronen… //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.