Whisky…..

”-Modern önskar en stor liten mellan whisky” förkunnade min far…

Man får höra ytterst intressant saker när man ligger i deras soffa och återhämtar krafterna efter ingreppet. Tänk att gå in på Donken å beställa en stor liten mellan milkshake, vad skulle man få då?! 🙂

Jag menar…. en STOR liten mEllAn whisky…. Vad ÄR det för mängd dom yrar om? Egentligen?

//a

Etiketter: , , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Livlinan

  Ja, en Whisky skulle inte sitta fel. Synd man inte har någon hemma.:) Angående storleken så borde enkel matematik ge en MELLAN eftersom en stor och en liten torde ta ut varandra och sluta i en mellan. Varför dom sen inte säger det kan vi ju bara spekulera i. Sen har vi ju rätt många roliga saker vi säger och som är rätt märkliga när man skärskådar dom. Några exempel är ju ”backa bakåt”, ”se upp” eller för den delen ”jag sitter i telefon”?

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Kan ju inte annat än skratta då jag läser livlinans kommentar, visst säger vi saker som egentligen borde vara obegripliga, inte konstigt om svenska språket är svårt att lära sig 🙂 Ja, jag brukar ju faktiskt sitta i telefonen någon gång om dagen… hur stackarn det nu går till, om man skulle ta det bokstavligt.

  Bra att du har dom som tar hand om dig, kan ju vara skönt efter det du gått igenom //Kram

 3. Anna Holgersson

  Svar till Maria Lundmark Hällsten (2013-02-02 13:18)
  ”-Jag är i telefonen” ja du det får min son höra ibland också, tur han begriper vad jag menar! Ja, det är oerhört skönt att bo hos päronen denna helg! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.