Umeå 2, Sverige -Ett svart hål?

 Någon som känner någon som jobbar på Umeå 2, Sverige?! Som kan sprida ljus i min fundering.. Feel free att upplysa mig ty jag begriper INGENTiNG!

Mitt paket som kom från Födelsedagsfén och Bror returnerades i måndags och ett nytt beställdes samma kväll.Tack vare teknikens under kan man ju numera följa allt online.

Kunde därför lyckligt konstatera att paketet lämnat onlinebutikens lager tisdag 5/2 klockan 16:23. Senare samma kväll klockan 20:20 befann sig paketet i Segeltorp, Sverige.

Min son som väntar lika ivrigt som jag började dagen med att riva fram våran iPad för att se vart paketet hamnat under natten. För visst jobbar dom som skickar paket även på natten?!?! Jaaaaaadååååå sa jag.

Jodå, onsdag 3/2 (idag alltså) klockan 08:15 befann sig mitt paket på plats Umeå 2, Sverige…. YES!!!! Då skall det alltså bara till coop och sedan är det bara att hämta. Är innerligt glad att jag bara TÄNKTE denna tanke och inte sa det högt. Ty… nu så här på kvällskvisten konstaterar jag att det ligger kvar på Umeå 2.

Vad ÄR Umeå 2? Är det postterminalen vid Umeå Airport? Å varför ligger det där? Gick alla hem? Är det en princip?! Så otroligt irriterande. När jag var som mest inne i mitt pärlande beställde jag ofta kristaller, stenar och pärlor och det var alltid samma sak. Det verkade gå fort som ögat upp till Umeå.. men sedan tog det en hiskelig tid att få det till utlämningsstället! 

Kanske det är en annan tidszon? 🙂

Om någon vet varför det blir så här… Do tell!

//a

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.