Keyfinder…

 När jag var liten fanns det en liten uppfinning som några av mina kompisar hade. Jag var grymt avis och mycket imponerad. Tingesten hade namnet Key-finder! Det var en nyckelring som man kunde vissla på och så pep den. 

När sonen slutat skolan kom han hem till mig. Han var grymt målinriktad. Vi skulle söka BeyBlades. Även dragare, skruvar och delar till dessa mojänger. 

När ungen frivilligt vill ha hjälp med att rota igenom lådor och gömmor, då utrustar sig den här morsan med en sopsäck. Vi hittade några delar och en dragare. Å jag lyckades få ihop en halv sopsäck skräp!

Sedan skulle han gå hem till sin pappa. Då var hans högsta önskan att jag skulle följa med!? What?! Why?! Det visade sig då att "Mammor är mycket bättre på att leta än pappor"

Kan bara konstatera att han har helt rätt. I min värld kan inte män hitta något om det så ligger framför näsan på dom 😉

//a

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Betraktaren X

    Korrekt, eftersom vi tror att kvinnan som ber om hjälp att leta redan kollat på de mest uppenbara ställena så letar vi inte på dem… 🙂

    Jag frågar alltid barnen, de har en närmast magisk förmåga att veta var saker och ting är.

  2. Anna H

    Svar till Betraktaren X (2013-02-13 17:59)
    Ja kidz brukar ha stenkoll… Män som söker saker.. öppnar en låda, tittar ner och säger NÄ den är inte här. En kvinna öppnar samma låda LYFTER på pappret som ligger överst och ..ja banne mig där ligger det juh! Slår a.l.d.r.i.g. fel… //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.