Först Cujo.. Nu Christine…

Inte nog med att jag ska tackla Cujo idag… Nu har jag Christine på halsen också! En galen bil!

Min bil har blivit Christine. Jag är allt annat än road över detta faktum. Vet inte hur många gånger jag sagt det men jag säger det igen… I don’t do CARS! Å nu startar icket min bil. Batteriet är heldött! Min bil som ALLTID startar… Skulle iväg på ett brådskande ärende och fick vackert lov att ta Enterprise! Så nu får den stå UTE! Det är NOG med krångliga bilar för min del.

Har ringt desperat till allt och alla och fått tips av kalibern.. "Jamen det är ju bara att ta in batteriet och ladda upp det…" ÖHH… HUR DÅ?! Jag är redo att ringa en bärgare som får transportera bort den någonstans där den får stå och tänka över sin framtid!

Jag står för detta till 100%. Bilar en av ytterst få saker i min värld som jag anser tillhöra klassiskt manliga domäner. Likaväl står jag till 100% att jag gärna kör bil, men jag vägrar meka med bilar! Jag kan byta däck… Det räcker! Jag vill inte. 

Nä.. nu skall jag ta en kopp kaffe. Fortsätta läsa MANUALEN till bilen och baske mig fixa det här!! ELLER så går jag till grannen…hmmm….

//a

 

Etiketter: , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Betraktaren X

    Jag hade helt dött batteri en sommar för ett par år sen. Gick inte att ladda heller. Köpte ett nytt som jag satte in och det funkade fint. Dagen efter var även det batteriet tomt. FAN! Efter lite felsökning visade det sig att taklampan i kupén var påslagen (ungar :-)), men på grund av ljuset ute syntes det inte. Så i slutänden satt jag där med ett sprillans nytt batteri och en trasig batteriladdare. Så kan det gå!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.