Den här katten….

 Härom kvällen kom jag och gick i hallen. Lampan var släckt och jag skulle gå till köket. Ut ur garderoben kommer då katten utflygandes som skjuten ur en kanon. Jag skrek och hoppade rakt upp. Jag svär att katten log!

Katten har även återfunnits på toaletten sittandes på toalett-locket. Om han suttit där och stirrat på luckan i väggen och ”mjauat” har det varit signalen på att man skall öppna luckan och låta honom hoppa in dit en stund… 

Katten har som rutin att försvinna in i sin bur mellan 12-16 för att sova eftermiddag. Under tiden i våran omsorg har han inte alls sovit denna eftermiddags lur så jag gissar att mina päron får en väldigt trött katt dom närmsta dagarna. 

Trots alla kamper om handtvättfatet, alla gånger jag hållit på snubbla ihjäl mig för att kisse varit runt mina ben måste jag säga att tiden gått väldigt fort med denna lilla kompis. Jag har fått lära mig att koka fisk och har smått vant mig vid att vakna och ha någon som sitter och stirrar på en mitt i natten…. Tack för kurret Cujo!

//a

 

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Eloise, vår större katt, låg väldigt gärna i handfatet då vi bodde i lägenheten, och hon struntade högaktningsfullt i om jag satte på kranen, då vände hon bara på huvudet och kollade in hur vattennivån steg upp över svansen. Katter är roliga, men inte utan arbete och förluster, dom kostar en hel del också… i renovering efter deras framfart 🙂

  2. Anna H

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2013-02-25 21:44)
    Jamen jag trodde katter hatar vatten! Den här får man ju porta i badrummet annars hoppar han in i badkaret!!! Sladdar verkar han knapra som spagetti 🙂 Men go mellan varven har han verkligen varit!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.