Pika pika…

 Av någon anledning älskar jag skator! Tycker dom är balla fåglar att titta på. Särskilt när dom är ett gäng. Hade det lilla nöjet idag när jag väntade på bussen. 

Såg en ganska stor skata som lät och gormade mycket som landade i en stor grisig pöl vid vägkanten. Den fågeln njöt av ett vårbad. Den drack även vatten och stundtals påminde den om en fluxsköljande människa. 

Den här bossen började kraxa och gapa och vips kom ett gäng flaxande.. Dom satte sig dom på behörigt avstånd från den plaskande skatan 🙂

Snacka om naturens eget lilla teaterstycke…

//a

Etiketter: , , , , , , , ,

8 kommentarer

  1. Johan

    Till Jag. Hade jag varit bloggerskan hade jag uppfattat dessa kommertarer som ganska obehagliga. Vad är ditt syfte egentligen?

  2. jag

    Nej du johan, det var absolut inte meningen och jag hoppas Anna inte kände samma sak. Eller kanske Johan blir avis, svartis för att jag gillar Annas blogg och tycker hon verkar trevlig helt enkelt utan avsikter. Ber Anna om ursäkt om fallet va så att hon upplevde det så.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.