Jag och min muff…

Denna mörka afton när det smått duggar ute körde jag hem min fina vän. I bilen började jag flina åt det faktum att jag har rattmuff1 Jag blir så trackad, hånad, häcklad och idiotförklarad av ALLA som ser denna styggelse för den är inte direkt snygg… men den är varm och skön att hålla i då jag är frusen om händerna.

När jag körde Enterprise härom veckan så kunde jag konstatera att ALLA bilar faktiskt borde ha inbyggd rattvärmare… Det var nog faktiskt det bästa med den bilen när jag tänker på saken!

//a

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Mikael Bergström

    Rattvärme helt okej och inte en helt fel idé. Rattmuff on? Njaaaa där tog det mot ordentligt. Manligheten blir allvarligt skadad och det är t.o.m så tragiskt att om jag kör en annas bil med muff, så måste den bara av..skratt
    Trevlig helg!

  2. Anna H

    Svar till Mikael Bergström (2013-03-01 14:40)
    Det är just MÄN som brukar gapa när dom ser rattmuff ON!!! Sonens pappa skulle köra min bil vid ett tillfälle å han slet av muffen…vägrade hålla i bomull tror jag hans förklaring var 🙂 Ha en härlig helg du också! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.