Inget svar ang avregleringen…

 … inget svar från Anders Sellström kring avregleringen och apoteksfrågorna…

Min kommentar till hans inlägg är inte heller publicerat (bjöd in honom till min blogg..)

Han kanske lördagsmyser?! 

//a

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Betraktaren X

    Hoppet om att han ska publicera din kommentar på sin blogg tycker jag fortfarande lever. Han publicerade tre kritiska kommentarer i fredags, och sen dess har han inte haft någon aktivitet på bloggen.
    Att han faktiskt ska svara på ditt inlägg känns mera långsökt. Han har inte bemödat sig att svara på de kommentarer som han fått och det räcker nog för honom att läsa ditt inlägg för att han ska inse att han aldrig kan vinna den debatten mot dig. Så troligen är han lite för mycket tvålhal politiker för att ge sig in en en sån debatt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.