Löjligt…

 Det är löjligt att vakna sjukt tidigt. Det är ytterst anoying att vakna för att man känner en allt för välbekant kramp komma smygande över sin lever. LÖJLIGT är mitt spontana ord.

För att distrahera mig gick jag igenom sms och bilder från min lilla gamla mobiltelefon. Det är faktiskt intressant hur mycket bilder som ligger och dräller på en mobil. Dom är givetvis övertankade till den GAMLA datorn.

Hittade en bild som jag diggar skarpt. Den är tagen i stugan och jag minns att jag skickade bliden till alplandet till bror och svägerskan med texten:

"Vedkapning anno 2012"

Jag minns även svaret jag fick från min rappa och vackra svägerska:

"-Ha ha ha… Men seriöst toppluva?"

Bilden är tagen förra SOMMAREN. Den 9 juni. Det var skitkallt. Till och med JAG hade toppluva, jacka och vantar. Jag tror att jag fortfarande väntar på 2012 års sommar.

Vädret var löjligt dåligt! Bara en påminnelse om någon hade bortträngt den saken 🙂

//a

Etiketter: , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Mikael Bergström

    Gomorron. Ja sjukt är det. Jag vaknade 05.15 med samma tankar. Men efter en dusch och en gröt tallrik känns det ändå inte helt fel. Men gissar att jag kanske inte är så social ikväll ist efter 20 😉 Önskar dig en fin dag

  2. Anna H

    Svar till Mikael Bergström (2013-03-27 06:31)
    Du.. vi får vara glada att vi ställer fram klockan till sommartid i helgen… så slipper vi kanske sitta som värsta uvarna här i morgontimman?! Ha en härlig dag du med Micke! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.