Påsk-taxi…

Efter några timmar på akuten fick jag grönt att åka hem. Ringde efter en taxi som kom per omgående.

Läkaren ”trodde” att smärtorna beror på min PSC (som jag misstänker att han googlade innan han dök upp). Han menade också att OM jag skulle åka till stugan å det blir olidligt så kan jag alltid ringa ambulans…. Skulle aldrig hända! Har jag åkt 24 mil med akut gallstensanfall (vilket var både idiotiskt och tjurigt) kan jag definitivt åka 8!

Långfredagen börjar onekligen högst intressant! 🙂

//a

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Mikael Bergström

    Usch va jobbigt du haft. Hade också en bad night då SJ strandat ungar i Sundsvall. Fick fixa två bilar, chaufför och blåsa ner å hämta dom:( Vi va hemma 02 inatt. Men nu äre sol så nu njuter vi av påsken:) Krya på dig Anna.

  2. Anna H

    Svar till Mikael Bergström (2013-03-29 08:12)
    I Sundsvall?!?!? Man blir ju orolig av tåg spektaklen!! Önskar dig en lååååång härlig dag 🙂 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.