Yohio & Cujo…

Igår kväll surade katten. Innekatten är en utekatt i stugan men på grund kyla, mörker och allehanda rävar och andra vilda djur får Cujo hålla sig inne när det blivit kolsvart ute. Detta gillades icket av katten igår kväll -i synnerhet inte när vi började titta på TV.

Katten skulle då börja klättra på väggarna, det är väv på väggarna här vilket möjliggör det formen av aktivitet för en stollig katt. Vidare rev han runt i påskriset och gav inte upp förrän han lyckats sopa ner en liten påskhare från en bänk så den gick i kras! Då hade han tydligen protesterat klart.

Denna dag börjar med Yohio-makeover på tv:n. Jag gillar den killen, han är ett uppfriskande ”fuck the mainstream” som visar att killar kan se ut som dom vill! Ett annat alternativ i en konform tid.

Nu väntar Skylanders i väntan på lite uppvärmd temperatur!

//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.