April fool….

1 april började med att spela oss alla ett rejält spratt!

Tarzans glasögon var borta. Dom var putsväck, spårlöst försvunnen och no where to be found! Yrvakna engagerade vi oss alla i letandet. Katten var våran Prime Suspect! Vi letade hög och lågt, vi kröp runt golvet och kollade under alla skåp, bord, vi sökte i vinklar och vrår, vi sökte på hyllor. Vi sökte i täcken under kuddar, bakom kylskåp och i vattenhinkar.

Vi sökte vi väskor och fickor. Tillslut var vi på väg att utvidga sökandet till bastun, tills sonen drog fram iPad och kunde visa fotobevis på att Tarzan haft sina glasögon sent igårkväll och således var allt utanför stugan uteslutet.

Avbryt sökandet, nu skall vi sluta sa Ugglan. Tanken var att vi blivt ”blinda”. Ingen slutade.

Jag gick och började med morgonkaffet. Å då tjoade Tarzan och kiddo! Glasögonen var återfunnen. I en liten liten låda som jag själv kollat igenom två gången, Tarzan hade kollat igenom den två gånger, Ugglan en gång…. Ändå låg dom tydligen där…

Vi konstaterade att det var ett spratt utan sällan skådat slag denna första aprilmorgon. Ingen av oss kan begripa hur vi missat glasögonen! Faktiskt känns det helt obegripligt!?

//a

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.